Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Gevaren van Phuket-stranden tijdens ruw weer benadrukt door meerdere verdrinkingen en reddingsacties

Het volgende is ons wekelijkse artikel waarin we de belangrijkste lokale verhalen in onze omgeving van Phuket van de afgelopen week belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de belangrijkste lokale verhalen in Phuket en nabijgelegen provincies.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni 2024.

  1. Een populair Muay Thai-kamp op Kamala Beach in Phuket heeft foto's geplaatst van de Italiaanse voetballer "Mario Balotelli" die een week lang in hun sportschool traint.

Op 14 juni 2024 plaatste de Facebookpagina ‘Kamala Muay Thai’ foto’s van de 33-jarige spits.

2. Een Russische man verdronk op een strand in Thalang.

Op een strand in Thalang zijn de lichamen van een buitenlandse man en een Thaise vrouw gevonden.

3. Vier Indiërs en vier Russen gered op de stranden van Phuket.

Vier Indiase toeristen en vier Russische toeristen zijn gered op Karon Beach en Patong Beach nadat ze de rode vlaggen hadden genegeerd om aan te geven dat ze niet mochten zwemmen.

4. Phuket Parade Festival toont de Peranakan-cultuur en strijdt om de prijs voor de beste parade ter wereld.

De heer Sophon Suwannarat, de gouverneur van Phuket, leidde samen met relevante instanties en meer dan 1,600 deelnemers een grote parade langs Phang Nga Road, Thalang Road en Phuket Road, over een afstand van 1.2 kilometer.

5. Strandwachten op stranden in Phuket hebben gewaarschuwd voor giftige kwallen.

Badmeesters op Karon Beach in Mueang Phuket en Bangtao Beach in Cherng Talay, Thalang meldden vanochtend dat ze tijdens het recente moessonseizoen veel van de Portugese oorlogsschepen hebben gevonden.

Dat was het voor deze week. Wees veilig!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.