Vrouw gearresteerd in Kathu wegens verkoop van illegale sigaretten

Kathu –

In Kathu werd een vrouw gearresteerd nadat ze betrapt werd op het verkopen van illegale sigaretten.

Ambtenaren van het provinciale administratieve kantoor van Phuket vertelden dat op vrijdag 21 juni aan de Phuket Expressst) om 11 uur inspecteerden ze een winkel nabij het Si Kor-kruispunt aan de Wichit Songkram Road in Kathu met een huiszoekingsbevel uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Phuket.

Ze arresteerden in de winkel een vrouw die zich voordeed als verkoper. Agenten namen 35 e-sigaretten en 2,782 dozen illegale sigaretten van haar in beslag. De Phuket Express merkte op dat agenten geen persoonlijke gegevens over de vrouw hadden onthuld.

Ze werd naar het politiebureau van Kathu gebracht waar ze werd beschuldigd van het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten en het vapen van vloeibare producten en het verkopen van sigaretten waarop geen accijns was betaald.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.