Thailand behaalt de hoogste onderscheiding op het gebied van reizen en vrije tijd

PERSBERICHT:

Travel + Leisure, een toonaangevend reis- en lifestylemagazine, heeft Thailand de Travel + Leisure Luxury Awards Asia Pacific 2024 toegekend.

Koh Samui werd uitgeroepen tot het beste eiland in Azië-Pacific en Samui Airport stond op de vierde plaats van de beste luchthavens. Bovendien werd Bangkok uitgeroepen tot de beste stad in Azië-Pacific. Deze erkenningen benadrukken het potentieel van Thailand in de toeristische sector en tonen de schoonheid en het gemak dat reizigers wordt geboden.

De prijzen waren gebaseerd op stemmen van Travel + Leisure-lezers tussen januari en maart 2024. Het tijdschrift benadrukte de charme van Koh Samui en merkte de kleine bungalows, vissersdorpjes en prachtige natuurlijke landschappen op, waardoor het een van de meest bezochte bestemmingen in Thailand is.

Chai Wacharonke, woordvoerder van de regering, kondigde aan dat premier Srettha Thavisin prioriteit geeft aan de ontwikkeling van de toeristische bestemmingen van Thailand om van het land een mondiaal toeristisch knooppunt te maken.

De woordvoerder merkte op dat deze prestaties het vermogen van de Thaise toeristenindustrie weerspiegelen om uitzonderlijke ervaringen voor toeristen te bieden, waardoor de status van het land als een vooraanstaande mondiale bestemming wordt versterkt.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.