Man gewond door airsoftgeweer bij Saphan Hin in Phuket Town

Phuket -

Een man heeft verwondingen opgelopen door een airsoftschot in het Saphan Hin Public Park in Phuket Town.

De politie van Phuket City kreeg vrijdag (20 juni) bericht dat een man gewond was geraaktth) om 10:50 uur in Saphan Hin in het subdistrict Talad Yai. De gewonde man werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De politie arriveerde bij het ziekenhuis om de heer Sakdawut te vinden (leeftijd en volledige naam werden niet gegeven). Hij had verwondingen aan zijn linkerooggebied opgelopen.

Sakdawut vertelde de politie dat hij en twee vrienden in het Saphan Hin Public Park waren. Er was een man op een motor met een volledige helm op die een voorwerp uit een tas haalde dat leek op een airsoftgeweer. De man schoot vervolgens op meneer Sakdawut.

Sakdawut vertelde de politie dat hij denkt dat hij de verdachte kent en dat hij en de verdachte eerder een online probleem hadden. Ze maakten een afspraak om bij Saphan Hin te praten, maar het incident verliep niet zoals hij had verwacht.

De politie van Phuket City zei dat ze op jacht zijn naar de verdachte en denken dat ze een solide aanwijzing hebben voor zijn locatie, maar hebben op het moment van schrijven geen verdere details vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.