Israëlische toerist gewond nadat minibusje kantelt in Thalang, bestuurder van minibusje geeft de schuld aan natte wegen

Thalang-

Een Israëlische toerist heeft verwondingen opgelopen nadat een minibusje over de kop sloeg bij een onderdoorgang in het subdistrict Thep Krasattri.

De politie van Thalang werd donderdag (20 juni) om XNUMX uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting, nabij de ingang van de onderdoorgang bij het knooppunt Phuket Airport.

Hulpverleners en The Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de minibus aan die op zijn kant was gevallen.

MISS ROWAN, 28, Israëlisch staatsburger, had bij het ongeval lichte verwondingen opgelopen. De chauffeur, de heer Ongart Thongjam, gaf de gladde weg de schuld van het ongeluk voordat hij de controle over zijn voertuig verloor, tegen een paal botste en omviel.

Het ongeval werd op het moment van schrijven nog steeds onderzocht door de politie van Kathu.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.