Het Thaise ministerie van luchthavens zoekt nieuwe partnerschappen met luchtvaartmaatschappijen tijdens de succesvolle IATA-slotconferentie

nationaal —

Op 15 juni 2024 woonden de heer Narong Arunphakmongkol, de directeur van de Airport Business Promotion Division, en relevante instanties de 154e IATA Slot Conference in Bogota, Colombia bij, om het wintervluchtschema voor 2024/2025 te beheren.

De IATA Slot Conference bood internationale luchtvaartmaatschappijen en luchthavens een platform om hun vluchtschema's voor het komende winterseizoen te coördineren. Vertegenwoordigers van het Thaise Ministerie van Luchthavens hebben zich aangesloten bij negen internationale luchtvaartmaatschappijen om vluchtschema's op Krabi International Airport toe te wijzen, waardoor afstemming met netwerk- en rotatieplannen wordt verzekerd, aldus Narong.

Bovendien presenteerden Thaise functionarissen het ontwikkelingsplan voor de internationale luchthaven van Krabi dat in 2024 van start zou gaan, gericht op het ondersteunen van een grotere vluchtcapaciteit en het verbeteren van de algehele efficiëntie voor passagiers en luchtvaartmaatschappijen. 

Informatie over Surat Thani en andere internationale luchthavens onder het Department of Airports werd ook gedeeld voor mogelijke vluchtplannen.

Narong merkte op dat de conferentie zeer succesvol was, waardoor Thaise luchthavenfunctionarissen waardevolle informatie konden uitwisselen met internationale luchtvaartmaatschappijen en uitnodigingen konden sturen naar degenen die geïnteresseerd waren om onder het Department of Airports in Thailand te opereren.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.