Russische man verdrinkt op Phuket Beach

Phuket -

Een Russische man verdronk op een strand in Thalang.

Hulpverleners werden zondag (16 juni) op ​​de hoogte gebracht van het incident op het Surin-strand in Cherng Talay. Toen ze op het strand aankwamen, troffen ze een buitenlandse man aan die door strandwachten uit zee werd getrokken. Hij werd met spoed naar het Thalang-ziekenhuis gebracht.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat de buitenlandse man later alleen werd geïdentificeerd als de heer ALEKSEI, 64, met de Russische nationaliteit. Een arts bevestigde later dat de Russische man helaas door verdrinking was omgekomen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.