Verdachte gearresteerd met 15,283 methamfetaminepillen in Rassada

Rassada -

Een verdachte werd gearresteerd in Rassada, Phuket City met 15,283 methamfetaminepillen.

Dat heeft de provinciale politie van Phuket donderdag (13 juni) tegen de Phuket Express gezegdth) dat ze de heer Pankorn 'Jeans' Thinmala, 23, uit Phang Nga hebben gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een huis in Rassada. Van hem werden 15,283 methamfetaminepillen, een mobiele telefoon en twee motorfietsen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van drugs van categorie 1 met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.