Vijf buitenlandse toeristen raken gewond nadat vrachtwagen in Krabi tegen een minibus botst

FOTO: Nuea Klong reddingsteam

Krabi-

Vijf buitenlandse toeristen en een chauffeur zijn gewond geraakt nadat een vrachtwagen in botsing kwam met een minibusje het Koh Lanta-district.

De hulpdiensten werden vrijdag (9 juni) om 11 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) in het subdistrict Klong Yang. Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een ijswagen tegen een passagiersminibus was gebotst.

Vijf buitenlandse toeristen in de minibus raakten gewond bij het ongeval, hoewel ze door de relevante eerstehulpverleners niet werden geïdentificeerd met hun naam of nationaliteit, en werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de minivan raakte naar verluidt ook gewond.

Verklaringen van degenen die bij het ongeval betrokken waren, waren niet onmiddellijk beschikbaar, maar de politie van Koh Lanta was op het moment van schrijven bezig met het onderzoeken van het ongeval en het vaststellen van mogelijke fouten.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.