Lichaam gevonden in zee nabij de Sarasin-brug in Thalang

FOTO: Phuket Time News

Thalang-

Het lichaam van een Thaise man werd donderdag (13 juni) drijvend gevonden nabij de Sarasin-brug in het subdistrict Mai Khao.

De politie kreeg op woensdag (5 juni) om 00 uur een melding dat een man van de Thao Thep Krasattri-bruid (de brug boven de Sararin-brug) was gesprongen.th).

Toen ze bij de brug aankwamen, vonden ze een motorfiets die op de brug geparkeerd stond. Onder de motorzadel werd een portemonnee gevonden met een identiteitskaart, geïdentificeerd als eigendom van de heer Jeerasak, 43 jaar oud, uit Wichit, Phuket. In de buurt vonden ze een paar schoenen.

Er werd een zoekactie gestart, maar de man werd niet aangetroffen. Donderdag 12 juni om 08:13 uurth). Reddingswerkers vonden later helaas het lichaam van de heer Jeerasak in de zee nabij de Sarasinbrug.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.