Twee motorrijders verontschuldigen zich in Karon na een virale Road Rage-strijd

Karon-

Twee motorrijders werden naar een plaatselijk politiebureau geroepen na een virale verkeersincident in Karon.

Er was een videoclip online viraal gegaan van twee mannen op motorfietsen die eerder deze week werden aangehouden bij de Karon Circle aan de Karon Beach Road. De twee mannen begonnen een fysieke woordenwisseling waarbij veel buitenlandse toeristen hen in de gaten hielden voordat barmhartige Samaritanen hen tegenhielden.

De politiechef van Karon, Khundet Na Nongkhai, vertelde de Phuket Express woensdag (12 juni) over het incident.th).

De twee mannen werden naar het politiebureau van Karon geroepen nadat de clip viraal ging. Beiden gaven tegenover de politie toe dat het gevecht begon na een ruzie over verkeersagressie en kwamen overeen elkaar hun excuses aan te bieden.

De politie heeft geen juridische stappen tegen hen ondernomen en heeft hun namen of leeftijden niet vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.