Man gearresteerd in Thalang met 141 methamfetaminepillen

Thalang-

In Sri Sunthorn werd een man gearresteerd met 141 methamfetaminepillen en 6.1 gram crystal methamfetamine.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week de heer Weera of 'Bang Oop', 47, hadden gearresteerd voor een lokale supermarkt in Phuket die 24 uur per dag geopend is in Baan Bang Jo.

Bij hem werden 141 methamfetaminepillen en 6.1 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.