Vijf gokkers gearresteerd in Patong

Patong-

Vijf gokkers werden gearresteerd in een plaatselijk gokhol in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een inval hadden gedaan in een lokaal gokhol in een huis aan Sirirat Road. Vijf gokkers werden gearresteerd. Bij hen werd een set speelkaarten en wat contant geld in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie door een bezorgde burger op de hoogte was gesteld van het verborgen plaatselijke gokhol. De niet-geïdentificeerde verdachten werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van deelname aan illegaal gokken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.