UPDATE: Vermiste Amerikaan dood aangetroffen in de Zee van Phuket

Phuket -

De Een Amerikaanse man die vermist raakte nadat hij zondag met zijn gezin in de zee was gaan zwemmen op een strand in Rawai, werd maandag (10 juni) dood aangetroffen.

Ons vorige verhaal:

De Thaise vrouw en het kind zijn gered terwijl de Amerikaanse vader, 49, nog steeds vermist werd.

Nu voor de update:

Reddingswerkers van Rawai kregen gisteravond om 11 uur bericht dat er een lichaam was gevonden op een strand vlakbij een hotel in Nai Harn. Ze kwamen ter plaatse met de politie van Chalong en de familie van de vermiste Amerikaanse man. Zijn vrouw bevestigde later helaas dat het gevonden lichaam haar overleden echtgenoot was.

Er werden geen verdere verklaringen vrijgegeven door de familie die om privacy vroeg in deze tijd van verdriet.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.