Road Rage-incident waarbij pick-upchauffeur betrokken was die veel meth gebruikte, leidde tot arrestatie in Phuket

Phuket -

Een chauffeur van een pick-up, die later positief testte op methamfetamine, werd gearresteerd nadat hij een vrachtwagenchauffeur met een pistool had bedreigd tijdens een verkeersagressie-incident in Wichit.

De politie van Wichit liet de Phuket Express weten dat ze op maandag 191 juni om 10 uur op Khwang Road via politiehotline 2 op de hoogte waren gesteld van het incident. De onbekende vrouw van de vrachtwagenchauffeur, die een passagier was, vertelde de politie dat ze op Chao Fa West Road reden richting het Dowroong-kruispunt.

Een witte pick-up, een 'Toyota Revo Cap' zonder kenteken, verdrong zich met de vrachtwagen met oplegger voordat hij ervoor stopte. De chauffeur van de pick-up zou de vrachtwagenchauffeur met een pistool hebben bedreigd en geëist dat hij uit het voertuig zou stappen. De vrachtwagenchauffeur weigerde dit en reed weg.

De politie van Wichit heeft de pick-up onmiddellijk opgespoord. De chauffeur werd dezelfde dag om 8 uur gearresteerd met een ongewijzigd blanco pistool. Hij testte positief op methamfetamine.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Wichit geen persoonlijke details heeft onthuld over de chauffeur van de pick-up of de locatie van zijn arrestatie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.