Gouverneur van Krabi zorgt ervoor dat de productie van Jurassic World 4 milieuvriendelijk is

Krabi-

De gouverneur van Krabi heeft ervoor gezorgd dat de filmproductie van Jurassic World 4 geen negatief effect zal hebben op het Thaise milieu.

Ons vorige verhaal:

Thailand is gekozen om als decor te dienen voor ‘Jurassic World 4’, het nieuwste vervolg in de wereldwijd gevierde Jurassic Park-franchise. Volgens Jaturon Phakdeewanit, directeur-generaal van het Ministerie van Toerisme, zal de productie van de film plaatsvinden van 13 juni tot 16 juli op meerdere locaties, waaronder Bangkok, Krabi, Trang, Phang Nga, Phuket en Chiang Mai.

Nu voor de update:

Op maandag (10 junith) had de gouverneur van Krabi, de heer Somchai Hanpakdeepatima, een ontmoeting met filmbedrijf Jurassic World, die de film vanaf 13 juni in Thailand mag filmenth tot juli 16th dit jaar.

Een prominente filmlocatie is de Huai To-waterval in het Khao Phanom Bencha National Park in Krabi.

De gouverneur van Krabi heeft het productieteam gevraagd zich zorgen te maken en zich bewust te zijn van het milieu, omdat mensen in Krabi hun bezorgdheid hebben geuit over de productie die mogelijk schade aan het gebied zou kunnen toebrengen.

Ondertussen heeft het productieteam van Jurassic World bevestigd dat het milieu een van de dingen is waar ze op letten en waar ze ook een speciaal milieubeschermingsteam op de filmproductielocaties voor hebben.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.