Amerikaanse man vermist nadat hij ging zwemmen op het strand van Phuket

Phuket -

Een Amerikaanse man is vermist nadat hij zondag (9 juni) met zijn gezin op een strand in Rawai in zee ging zwemmen.th).

Dat vertelde de burgemeester van Rawai, Aroon Solos, aan de Phuket Express. Strandwachten op het Nai Harn-strand kregen te horen dat drie mensen in het gezin in de zee worstelden nadat ze door de golven waren meegesleurd.

De Thaise vrouw en het kind zijn gered terwijl de Amerikaanse vader, 49, nog steeds vermist werd. Reddingsduikers zochten naar hem, maar faalden vanwege de sterke wind en golven. De zoektocht werd maandag (10 juni) voortgezetth) maar helaas wordt aangenomen dat het nu een hersteloperatie is in plaats van een reddingsoperatie.

De naam van de man en zijn familie werden geheimgehouden door functionarissen van Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.