Zesendertig mensen gearresteerd met 45,000 meth-pillen en 1 kg crystal meth in Phuket

Phuket -

In totaal werden in Phuket binnen een week 36 verdachten gearresteerd met 45,000 methamfetaminepillen en een kilo crystal methamfetamine.

De plaatsvervangend commandant van de provincie Phuket, kolonel Kittiphong Klaikaew, vertelde de pers dat ze vorige week voor het eerst de heer Krit 'Pan' Saelim, 26, de heer Sathaphon 'Boy' Srinuan, 30 en mevrouw Somphon 'Joy' Detdonbom, 42, arresteerden. Van hen in beslag genomen waren 45,778 methamfetaminepillen en 1,024.73 gram crystal methamfetamine. Ze worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

De politie zette haar onderzoek voort, wat leidde tot de arrestatie van in totaal 36 verdachten in vele netwerken in slechts één week, voornamelijk in de regio Patong en Thalang.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.