Chinese marathonloper gewond bij botsing met motor tijdens Laguna Phuket Marathon

Thalang —

Op 5 juni 30 om 9 uur reageerden Thalang-politieagenten op een ongevalsrapport waarbij een motorfiets en een Chinese marathonloper betrokken waren tijdens de Laguna Phuket Marathon 2024 op het Na Muang-kruispunt in Thalang, Phuket.

Bij aankomst vond de politie een zwart-witte motor die omgevallen was op de weg, terwijl andere marathonlopers de race voortzetten. De motorrijder, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Waranya, was naar verluidt op weg naar de internationale luchthaven van Phuket toen ze per ongeluk in botsing kwam met een Chinese marathonloper, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Yang.
Door de botsing liep de heer Yang hoofdletsel op, terwijl mevrouw Waranya verwondingen opliep aan haar arm en gezicht. De reddingsdiensten van Thalang arriveerden snel en verleenden ter plaatse eerste hulp.
De politie van Thalang voerde een eerste onderzoek naar het ongeval uit voordat ze mevrouw Waranya naar het politiebureau begeleidde voor verdere juridische procedures.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.