Vrouw gearresteerd met 475 methamfetaminepillen in Patong

Patong-

In Patong werd een vrouw gearresteerd met 475 methamfetaminepillen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze deze week een vrouw hadden gearresteerd die alleen bekend stond als mevrouw Somphon in een huurkamer in Patong. Bij haar werden 475 methamfetaminepillen en 2.3 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie van Patong een tip had gekregen dat mevrouw Somphon illegale drugs verkocht in het gebied. De politie voerde een steekoperatie uit voordat ze haar arresteerde. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.