Russische man gearresteerd in Phuket wegens vermeend witwassen van geld

Phuket -

Een Russische man werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens vermeend witwassen.

Immigratieambtenaren vertelden de Phuket Express dat op vrijdag 7 junith) arresteerden zij en de politie van Kathu een 31-jarige Russische man in de internationale aankomstterminal op de luchthaven. Hij wordt gezocht naar aanleiding van de uitvaardiging van een arrestatiebevel door het Provinciaal Hof van Phuket. Hij wordt beschuldigd van het witwassen van geld en is voor het provinciale gerechtshof van Phuket gebracht.

De Russische man heeft op het moment van schrijven nog geen verklaringen vrijgegeven. Phuket Immigration heeft geen verdere persoonlijke details over de Russische man vrijgegeven.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.