Chinese voetganger overleden na motorongeluk in Rawai

Rawai-

Een 58-jarige Chinese voetganger stierf vrijdagavond (7 juni) nadat hij in Rawai werd aangereden door een motorfietsth).

De politie van Chalong werd om 7 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op Wiset Road, tegenover een benzinestation in Rawai. Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse. De beschadigde motorfiets werd op de weg gevonden. De berijder, alleen geïdentificeerd als de heer Detnarong, 30, en zijn passagier mevrouw Natthakarn, 30, hadden verschillende verwondingen opgelopen. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De voetganger, een 58-jarige vrouwelijke Chinese staatsburger, had ernstige verwondingen opgelopen en werd bij aankomst in het ziekenhuis dood verklaard (de Phuket Express onthoudt haar naam). Getuigen vertelden de politie dat de Chinese toerist de weg overstak toen de motorrijder haar aanreed. De politie van Chalong zet haar onderzoek voort om verdere juridische stappen te overwegen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.