Buitenlanders redden zeeschildpadden uit visnetten in Thalang

Thalang-

Twee zeeschildpadden werden door buitenlanders gered nadat ze vastzaten met een visnet op een strand in Mai Khao.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (6 juni) op ​​de hoogte waren gesteld door de heer Winai Trakankit.th) van de vastzittende schildpad.

Buitenlanders hadden twee zeeschildpadden gevonden die vastzaten in visnetten op een strand in Maikhao. Ze hielpen bij het verwijderen van het visnet van de karetschildpadden toen marinefunctionarissen arriveerden.

Eén van de schildpadden was gezond en had geen verwondingen, terwijl de andere schildpad zwak leek. De zwakkere schildpad is een jonge karetschildpad die 31.5 centimeter breed, 35 centimeter lang en 3.2 kilogram weegt. De zwakke schildpad werd naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center gebracht.

De buitenlanders die betrokken waren bij het helpen van de schildpad weigerden te worden geïdentificeerd en zeiden naar verluidt dat hun acties betrekking hadden op de schildpadden en het helpen van dieren in het wild, en niet op zichzelf of op het krijgen van krediet online of in de media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.