Patong-vrouw gewond nadat jaloerse vriend haar neerschiet, hij beweert dat het een ongeluk was

Patong-

Een vrouw, alleen geïdentificeerd als mevrouw Lek (alias), liep een schotwond op aan haar arm tijdens een woordenwisseling met haar vriend, de heer Niwat (40), in een fruitwinkel aan Sirirat Road in Patong. Het incident vond plaats nadat de heer Niwat ontdekte dat mevrouw Lek naar verluidt betrokken was bij een geheime relatie met een medewerker van de fruitteelt in Myanmar.Hop.

De heer Niwat gaf toe dat hij mevrouw Lek opzettelijk had verwond met een pistool. Tijdens hun ruzie werden twee geweerschoten in het plafond afgevuurd, en tragisch genoeg kaatste een van de kogels naar beneden en trof mevrouw Lek. De medewerker die naar verluidt bij de affaire betrokken was, was aanwezig geweest, maar vluchtte weg voordat de politie arriveerde.

De politie van Patong onderzoekt het incident en er zijn aanklachten in verband met de schietpartij in behandeling.

Het was niet meteen duidelijk of het door de heer Niwat gebruikte pistool legaal was of niet.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.