Sollicitant gearresteerd wegens diefstal van iPad en mobiele telefoon in Patong Restaurant

Patong-

Als snelle reactie op een diefstalincident heeft de politie van Patong een verdachte aangehouden die een iPad-tablet en een mobiele telefoon had gestolen uit een Japans restaurant. Het etablissement, gelegen aan Pracha Nukroah Road, werd het toneel van de misdaad.

Het meest verrassende deel van het verhaal is echter hoe de verdachte werd gepakt.

Op maandagochtend 3 juni 2024 deed de onbekende restauranteigenaar aangifte van de gestolen elektronische apparaten bij de autoriteiten. De dief had het etablissement binnengedrongen en de iPad en mobiele telefoon in beslag genomen voordat hij haastig naar buiten ging.

Het ijverige politiewerk omvatte het bekijken van camerabeelden, wat uiteindelijk leidde tot de identificatie van de verdachte. Dinsdag ontdekten agenten dat dezelfde persoon was teruggekeerd naar het restaurant.deze keer, om te solliciteren!!!

Tijdens dit slecht geplande bezoek arresteerde de politie de heer Arron (22), zonder achternaam vrijgegeven, de hoofdverdachte.

De heer Arron bekende dat hij de gestolen mobiele telefoon voor 1,500 Baht had verpand. Wat de iPad betreft, hij gooide hem weg in een nabijgelegen bos langs Patong Kathu Road in Kathu. De politie heeft hem 's nachts van diefstal beschuldigd en er wordt verder onderzoek gedaan.

Het was onduidelijk waarom de heer Arron besloot te solliciteren naar een baan bij hetzelfde restaurant waar hij had gestolen, en hij beantwoordde geen vragen van de pers over waarom hij dacht dat dit een goed idee zou zijn.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.