Koh Samui viert de hele maand juni de Pride Month

PERSBERICHT:

Koh Samui viert Pride Month met het PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL, waarbij het eiland de hele maand juni verandert in een levendige weergave van regenboogkleuren. De festiviteiten beginnen op de internationale luchthaven van Samui en begroeten aankomende toeristen met een reeks Pride-thema-items. Belangrijke locaties zoals de bagageband, de incheckruimtes en de fontein in de centrale hal worden vanaf aankomst versierd om de feestelijke toon te zetten.

De Central Samui Mall, Chaweng Street en zelfs oversteekplaatsen voor voetgangers, die zich uitstrekken tot in het hart van het eiland, zullen worden uitgedost in regenboogkleuren, wat de feestelijke sfeer op het eiland versterkt. Deze decoratieve inspanning is bedoeld om een ​​gastvrije en inclusieve omgeving voor alle bezoekers te creëren.

De festiviteiten zullen hun hoogtepunt bereiken in PRU Chaweng Public Park, het belangrijkste openbare park op Koh Samui, met een prominente PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL check-in plek voor de grote finale.

Van 24 tot 29 juni biedt PRIDE NATION WEEK leuke maar betekenisvolle activiteiten, waaronder evenementen voor huwelijksgelijkheid en themafeesten ter ere van de Drag-, Gay- en Queer-gemeenschappen. De week zal ook een Pride Sunset Parade bevatten en eindigen met een groots muziekfestival, dat Pride-deelnemers van over de hele wereld trekt.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.