Britse motorrijder dood na fatale motorbotsing in Patong

Patong-

Op woensdagochtend 5 juni vond een tragisch ongeval plaats op Phang Mueang Sai Kor Road, tegenover het politiebureau van Patong. Een Britse motorrijder kwam om het leven nadat hij in botsing kwam met een andere motor en een pick-up.

Hulpverleners waren snel ter plaatse en troffen twee beschadigde motorfietsen verspreid over de weg aan. In de buurt ontdekten ze de pick-uptruck die bij de botsing betrokken was.

Eén Thaise motorrijder liep matige verwondingen op, terwijl de Myanmarese staatsburger die de pick-up bestuurde ongedeerd bleef. Tragisch genoeg werd de buitenlandse motorrijder, later geïdentificeerd als Brits staatsburger, ter plekke dood verklaard.

Volgens ooggetuigenverslagen van de Thaise bestuurder en de bestuurder uit Myanmar reden beide voertuigen in dezelfde richting. De Britse rijder probeerde naar verluidt een ander voertuig in te halen, maar verloor op tragische wijze de controle en zwenkte naar de tegenovergestelde rijstrook voordat de botsing plaatsvond.

De namen van de overledene en de andere personen die bij het ongeval betrokken waren, werden niet onmiddellijk vrijgegeven door de politie van Patong.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.