14-jarige motorrijder sterft BMW-sedan botst tegen hem aan in Thalang

Thalang-

Een 14-jarige rijder werd ter plaatse dood verklaard nadat een BMW in botsing kwam met zijn motor in het subdistrict Thep Krasattri.

De politie van Thalang werd woensdagavond (5 juni) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op de noordelijke rijstrook van Thep Krasattri Road bij een U-bocht nabij een benzinestation. Hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor en de BMW sedan op de weg aan.

De 14-jarige rijder kwam uit Thalang en werd ter plekke dood verklaard. Vanwege zijn leeftijd werd zijn naam geheim gehouden. De bestuurder van de BMW, alleen geïdentificeerd als de heer Phontoe, 40 jaar oud, uit Thakua Thung, Phang Nga, meldde zich bij het politiebureau van Sakoo, ongeveer 10 kilometer van de plaats van het ongeval. De heer Phontoe had de BMW op de plaats van het ongeval achtergelaten en de plaats van het ongeval verlaten, maar meldde zich daarna vrijwel onmiddellijk op het politiebureau.

De vriend van het slachtoffer, alleen geïdentificeerd als de heer Eakkapong, of Eak, vertelde The Phuket Express dat hij op een andere motor in de buurt reed. De motor van meneer Eak ging kapot terwijl hij probeerde een U-bocht te maken. Het slachtoffer en meneer Eak probeerden de oorzaak van het mechanische defect aan de motorfiets te achterhalen toen het ongeval plaatsvond.

De politie van Thalang heeft nog geen mogelijke juridische aanklachten voor de sedanchauffeur geïdentificeerd. Kolonel Nikorn Choothong van de Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat er een alcoholtest was uitgevoerd op de heer Phontoe, maar dat hij de wettelijke limiet niet overschreed.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.