De Ontdek Phuket PRIDE 2024

PERSBERICHT:

De “Discover Phuket PRIDE 2024” zal een ruimte openen voor de LGBTQ+ gemeenschap, zowel lokaal als internationaal.
Om 5 uur begint een grote parade bij de evenementen met een concert met Gam Wichayanee, Mum Laconics, Patcha Chunudom en Ben Chalatitand. Vervolgens Thaise beroemde superster onder leiding van Mick Thongraya, Aof Chanapol, DJ Bookko, Kai Varayuth, Big Thongpoom en vele beroemdheden.

 

Er vinden evenementen plaats op 29 juni; om Phuket te promoten als een eiland dat 'allemaal' verwelkomt en om het toerisme en onze lokale economie te stimuleren.
Tot ziens in de oude binnenstad van Phuket (Talat Yai) van 5 uur tot middernacht.
De grote parade begint om 5 uur “Discover Phuket PRIDE 2024 @ Old Town”

– Een grote PRIDE-parade met veel lokale bedrijven en organisaties plus een extra grote regenboogvlag baant zich een weg door het oude centrum van Phuket

– Een liveconcert uitgevoerd door enkele bekende Thaise artiesten en beroemdheden

– Zes 'Check In'-punten rond Phuket City ter promotie van 'The Month of PRIDE'

– Educatieve evenementen over zelfwelzijn en de preventie van ongewenste gezondheidsproblemen

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.