Dronken Russische man verstoort de vrede in een hotel in Phuket, gearresteerd door de politie van Karon

Karon-

Een dronken Russische man die een scène veroorzaakte en de rust verstoorde in een hotel in Phuket werd tegengehouden door de politie van Karon.

De politie van Karon werd maandag (3 juni) om 30 uur op de hoogte gebracht van de dronken buitenlandse man die vanaf het balkon van een hotel schreeuwde.rd) in een onbekend hotel in Karon.

Bij aankomst vonden de politie van Phuket Express en Karon de Russische man schreeuwend vanaf zijn balkon in zijn gehuurde kamer en dreigde naar beneden te springen. De politie arriveerde samen met een Russische tolk in de gehuurde hotelkamer op de vijfde verdieping. De politie vroeg de Russische man de deur te openen, maar er kwam geen antwoord.

Het hotelpersoneel gebruikte een reservesleutel om de deur te ontgrendelen en de Russische man werd op het bed gevonden. De politie arresteerde hem gemakkelijk omdat hij er moe en verward uitzag na zijn eerdere schreeuwvertoning. Hij werd voor een drugstest naar het nabijgelegen politiebureau gebracht.

De naam van de Russische man is niet vrijgegeven door de politie van Karon.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.