Dronken Amerikaanse man gearresteerd na het stelen van mobiele telefoon van buitenlandse vrouw op Kata Beach

Kata-

Een dronken Amerikaanse man werd gearresteerd nadat hij op Kata Beach een mobiele telefoon had gestolen van een vrouwelijke buitenlander.

Een videoclip van een buitenlandse man die een mobiele telefoon steelt van een buitenlandse vrouw die ging zwemmen op Karon Beach, ging zondag (2 juni) viraal op sociale media.nd). De politie van Karon vertelde aan de Phuket Express dat de man in kwestie een Amerikaanse toerist is die zwaar dronken was. De buitenlandse vrouw zag de buitenlandse man haar mobiele telefoon stelen die ze op het strand had gelegd terwijl ze in zee vlakbij de kust was.

Ze kwam onmiddellijk uit het water en ontmoette de dief die koppig haar telefoon probeerde vast te houden. De strandwachten van Phuket haastten zich om haar te helpen de buitenlandse man te vangen en haar telefoon terug te geven voordat ze de politie belden. Veel getuigen zagen het incident en de verdachte werd naar het politiebureau van Karon gebracht.

De buitenlandse vrouw wilde aanvankelijk geen juridische stappen ondernemen tegen de man, omdat ze haar mobiele telefoon terug kreeg.

De politie van Karon koos er echter voor om een ​​aanklacht in te dienen tegen de buitenlandse man omdat hij de publieke overlast veroorzaakte. De namen van beide betrokken buitenlanders zijn niet vrijgegeven door de relevante politie.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.