Surat Thani verwelkomt eerste vlucht vanuit Kazachstan

Soerat Thani –

De eerste rechtstreekse vlucht vanuit Kazachstan arriveerde vrijdag (31 mei) op ​​de internationale luchthaven Surat Thanist). Surat Thani is de thuisbasis van de eilanden Samui en Pha Ngan.

De vice-gouverneur van Surat Thani, de heer Nantawat Jaroenwan, en de directeur van de internationale luchthaven van Surat Thani, de heer Suksawat Sukwanno, presenteerden zich op de luchthaven. Ze verwelkomden toeristen op de eerste vlucht van Scat Airlines, de directe vlucht vanuit Almaty.

De vlucht arriveerde met 212 passagiers. De luchtvaartmaatschappij biedt dit jaar van mei tot september elke tien dagen directe vluchten aan, wat in totaal dertien vluchten zal zijn.

Dat zei de luchthavendirecteur, de heer Suksawat, van begin dit jaar tot 29 aprilthzijn er in totaal 95,463 Kazachstaanse toeristen die Thailand bezochten. De meesten van hen waren 'First Visit'-toeristen in gezinnen met reisgroepen. Gemiddeld geven zij 75,080 Baht per reis per persoon uit. Thailand verwacht dit jaar 220,000 Kazachstaanse toeristen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.