Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Majesteit de Koningin van Thailand van TPN Media

Thailand-

Thailand viert op maandag 3 juni de koninklijke verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalakshanard.

Hare Majesteit werd geboren op 3 juni 1978 in het Hat Yai-district in Songkhla, Zuid-Thailand. Dit jaar is haar 46e verjaardag gevierd.

De portretten van Hare Majesteit de Koningin zijn in veel openbare ruimtes en huizen in het hele land geplaatst, evenals de kleuren paars en wit en de symbolische vlaggen van Hare Majesteit.

Het Bureau van het Koninklijk Huis nodigt het publiek uit om hun goede wensen aan Hare Majesteit de Koningin kenbaar te maken via een online boek op www.royaloffice.th.

Het TPN-mediateam wenst Hare Majesteit een zeer gelukkige, lonende en vreugdevolle dag bij deze speciale gelegenheid en vele, vele anderen.

Vandaag is het een feestdag van de overheid, met gesloten kantoren en ook veel banken en particuliere bedrijven. Het is echter geen dag waarop de verkoop van alcohol wordt verboden, zoals religieuze feestdagen in Thailand.

Lang leve de koningin!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.