Brand overspoelt huis op woonwijk in Rawai

Rawai-

Een brand verwoestte een verlaten huis in een woonwijk in Rawai.

Brandweerlieden van de gemeente Rawai werden vorige week na middernacht op de hoogte gebracht van de brand in een woonwijk in Soi Sao Soad (Single Lady).

Toen ze met een brandweerauto ter plaatse kwamen, troffen ze veel rook aan op de plek waar het vuur in brand stond. Het duurde ongeveer twee uur om de brand onder controle te krijgen, maar deze verspreidde zich niet naar nabijgelegen huizen.

Er zijn geen gewonden gemeld. Aangenomen wordt dat de oorzaak van de brand is veroorzaakt door daklozen die mogelijk enkele kleine brandjes hebben gesticht voordat de brand zich verspreidde en in brand vloog naar het verlaten huis.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.