UPDATE: Dief gearresteerd na stelen van geld uit donatiebox bij Phuket Shrine

FOTO: Phuket Hotnews

Phuket -

Een dief werd gearresteerd nadat hij geld had gestolen uit een donatiebox bij een heiligdom in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

Een dief zou op maandag (27 mei) geld hebben gestolen uit een donatiebox in een oud heiligdom in Phuket Townth).

Nu voor de update:

Dat vertelde de politie van Phuket City donderdag aan de Phuket Expressth) kregen ze van lokale bewoners bericht dat er een dief was gezien nabij de Suriyadet Circle (Fonteincirkel) aan de Rassada Road in de oude binnenstad van Phuket. De politie van Phuket City snelde naar de plaats waar ze de verdachte arresteerden.

Hij beweerde dat hij geen geld had, dus moest hij stelen, ook al was het van een religieus heiligdom. De politie heeft echter geen persoonlijke gegevens van de verdachte aan de Thaise pers bekendgemaakt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.