Twee Chinese mannen gearresteerd terwijl ze illegaal kabel-tv aan het installeren waren in Phuket

Phuket -

Twee Chinese mannen en een man uit Myanmar werden gearresteerd nadat ze betrapt waren op het installeren van kabeltelevisie in een appartement in Phuket Town.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket woensdag (29 mei) tegen de Phuket Express gezegdth) werden ze door een bezorgde burger op de hoogte gebracht dat buitenlanders naar verluidt illegaal werkten op het dak van een appartement aan de Yaowarat Road in het subdistrict Talad Yai.

Ze kwamen ter plaatse en troffen buitenlanders aan die een Chinese kabel-tv-installatie installeerden. Drie van hen werden gearresteerd: MR. ZHANG, 49, Dhr. WANG, 29, beiden Chinees, en MR. CHIT, 22, Myanmarees staatsburger. Hun achternamen zijn niet vrijgegeven door de toeristenpolitie van Phuket.

Alle drie de mannen hebben een toeristenvisum. Ze gaven tegenover de politie toe dat ze niet over een legale werkvergunning beschikten. Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht, waar ze werden beschuldigd van werken zonder toestemming.

De naam van het kabeltelevisiebedrijf is niet vrijgegeven door de politie en het is onduidelijk of zij zullen worden aangeklaagd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.