Bevingen gevoeld na aardbevingsrapporten op het eiland Samui

Soerat Thani –

Donderdagochtend (30 mei) werd op het eiland Samui in Surat Thani een kleine aardbeving gemeld, waarbij sommige bewoners trillingen voelden.

De aardbevingsobservatiedivisie van de Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) meldde om 08:25 uur een aardbeving in het subdistrict Ang Thong, in het district Koh Samui.

De aardbeving had een kracht van 2.4 op de schaal van Richter en was ongeveer vier kilometer diep. Er werd niet direct schade gemeld. Bevingen werden gevoeld door sommige bewoners van het eiland.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.