Verdachten gearresteerd bij inval in e-sigarettenwinkels op Koh Samui

Soerat Thani –

Op het eiland Samui zijn twee verdachten gearresteerd nadat twee e-sigarettenwinkels waren overvallen.

De gouverneur van Surat Thani, de heer Jessada Jittarat, leidde de inval op maandag (27 mei).th). De eerste winkelinval vond plaats in het subdistrict Bophut. Mevrouw Rathaphon, 28, uit Nakhon Si Thammarat, werd gearresteerd met illegale e-sigaretten en 4,310 Baht aan contant geld, die in beslag werden genomen. Ze werd naar het politiebureau van Bophut gebracht

De tweede winkelinval vond plaats in het subdistrict Mae Nam. De heer Suthee, 34, uit Surin, Noordoost-Thailand, werd gearresteerd met e-sigaretten en 123,385 Baht contant geld, die ook in beslag werden genomen. Hij werd naar het politiebureau van Koh Samui gebracht.

Beiden worden beschuldigd van het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten en het vapen van vloeibare producten, evenals van de illegale invoer of het bezit van goederen die onbelast, beperkt of verboden zijn.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.