Fire Guts Garbage Factory op het eiland Samui

Soerat Thani –

Meer dan 50 brandweerwagens snelden naar een afvalfabriek op het eiland Samui om een ​​enorme brand te blussen die gisteren grote zorgen baarde bij de lokale bewoners.

Brandweerlieden van de gemeente Samui werden dinsdagavond (28 mei) op ​​de hoogte gebracht van de brandth) in een afvalfabriek die eigendom is van de gemeente Samui in het subdistrict Maret. Ze snelden ter plaatse met meer dan vijftig brandweerwagens van lokale autoriteiten en particuliere sectoren op het eiland. Een brand had meer dan 50 ton afval in de fabriek verzwolgen.

Het districtshoofd van Samui, de heer Kampanart Klinsaowakon, vertelde de Phuket Express dat de brand uiteindelijk binnen ongeveer een uur onder controle was gebracht. Het brandgebied ligt ongeveer drie kilometer van een lokale woongemeenschap, wat ook grote zorgen baarde onder de dorpsbewoners.

De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog steeds onderzocht door de forensische politie van Surat Thani en eventuele updates zullen worden verstrekt door The Phuket Express.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.