Indiase man gearresteerd wegens diefstal in Patong

Patong-

Een Indiase man werd zondag (26 mei) gearresteerd wegens diefstal in een winkelcentrum in Patongth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de betreffende dag om 9 uur een Indiase man hadden gearresteerd nadat hij door burgers was betrapt in een winkelcentrum aan de Ratcha Uthit Road in Patong. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van nachtelijke diefstal.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen details heeft onthuld over de Indiase man en wat hij heeft gestolen, hoewel een verstrekte foto een grote verscheidenheid aan items leek te tonen die mogelijk in een rugzak waren verborgen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.