Drie verdachten gearresteerd met 267 methamfetaminepillen in Patong

Patong-

In Patong werden drie verdachten gearresteerd met 267 methamfetaminepillen en crystal methamfetamine.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend drie mannelijke verdachten hebben gearresteerd in een kamer in Soi Phra Baramee 2 aan de Phra Baramee Road in Patong.

Bij hen werden in totaal 267 methamfetaminepillen en een niet bekendgemaakte hoeveelheid crystal methamfetamine in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Hun namen zijn niet vrijgegeven aan The Phuket Express.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.