Twee Franse mannen sterven na een motorongeluk in Thalang, Phuket

Thalang-

Twee Franse mannen zijn ter plaatse dood verklaard nadat hun motor vrijdagochtend (24 mei) tegen een elektriciteitspaal in Paklok botste.th).

De politie van Thalang werd om 4 uur op de Monument - Paklok Road op de hoogte gebracht van het ongeval. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde motor langs de weg.

Bij de elektriciteitspaal midden op de weg vonden ze het lichaam van de heer Alexander, 41, Frans staatsburger, hevig bloedend. In de buurt vonden ze een ander lichaam, de heer Michael, 39, ook een Franse staatsburger. Zijn helm bedekte nog steeds zijn hoofd, maar hij had ernstige levensbedreigende wonden aan zijn benen opgelopen, waardoor hij om het leven kwam.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat de twee Franse mannen op weg waren naar hun accommodatie. Toen ze bij een bocht aankwamen, verloor de motorrijder met hoge snelheid de controle en kwam de motor tot stilstand in een middenberm.

De achternamen van de mannen werden geheim gehouden in afwachting van contact met hun families, de ambassade en begrafenisregelingen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.