Eén man gewond bij twee voertuigongevallen in Phuket

Koh Kaew, Phuket-

In de vroege uren van vrijdagochtend (24 mei) vond een dramatisch ongeval plaats op Koh Kaew Junction. Een chauffeur van een pick-up overleefde op miraculeuze wijze nadat hij in botsing kwam met een aangepaste auto.

Het incident werd om 2 uur gemeld aan de politie van Phuket. Hulpverleners haastten zich naar de zuidelijke rijstrook van Thep Krasattri Road, waar ze de vernielde pick-up ontdekten. De bestuurder, alleen geïdentificeerd als de 10-jarige heer Dulayapat, zat vast in zijn voertuig. Met behulp van een hydraulische kotter hebben reddingswerkers hem uit het wrak bevrijd en hij werd onmiddellijk voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. In de buurt bevond de aangepaste auto zich op ongeveer vijftig meter van de botsingsplaats.

De ongeïdentificeerde bestuurder van een gewijzigde auto vertelde tijdens een gesprek met de Phuket Express dat hij onderweg was van Bangkok naar Phuket Town. Hij was voor een rood licht gestopt toen de pick-up van achteren tegen zijn voertuig botste.

Ambtenaren van de politie van Phuket City lieten de Phuket Express weten dat bij beide bestuurders alcoholtests zijn afgenomen als onderdeel van het onderzoek en de daaropvolgende juridische procedures.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.