Dronken Britse motorrijder gearresteerd met methamfetamine in Patong

Patong-

Een dronken Britse motorrijder werd vrijdag (24 mei) aangetroffen met methamfetamine in Patongth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een controlepost hadden opgezet nabij de Dolphin Roundabout aan de Taweewong Road in Patong. Om 4 uur in de ochtend werd een onbekende 00-jarige Britse man tegengehouden bij het controlepunt.

Hij bleek in het bezit van een onbekende hoeveelheid amfetamine. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug en rijden onder invloed.

De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong de naam van de Britse man en de hoeveelheid illegale drug niet heeft bekendgemaakt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.