Loan Sharks vallen naar verluidt een lokaal restaurant in Thalang aan – VIDEO

Thalang-

Een woekeraar zou donderdag (23 mei) een plaatselijke restauranteigenaar in Sri Sunthorn hebben aangevallenrd).

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat mevrouw Phon (alias), 42, aangifte heeft gedaan bij de politie. Ze vertelde de politie dat er twee mannen met volledige helm op een motorfiets zaten die stopte voor haar plaatselijke restaurant aan de Thep Krasattri Road.

Een van hen zou haar eten in het restaurant hebben beschadigd en de schade bedroeg ongeveer 1,000 baht. Mevrouw Phon liet camerabeelden van het incident aan de politie zien, waarbij zij en haar moeder bij het incident betrokken waren.

Ze verklaarde dat ze wist dat het woekeraars waren die haar bedreigden. In het verleden zei ze dat ze rente betaalde, maar onlangs betaalde ze niet omdat ze ziek was. Ze was erg bang voor deze mensen die niets om de wet geven en wilde dat de politie zou helpen met het probleem.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.