Vrouw gearresteerd in Soi Ta-iad met 1.12 kg crystal methamfetamine, 900 gram cocaïne en 63 ecstasypillen

Chalong-

Een 25-jarige vrouw uit Chiang Rai werd in de beroemde Muay Thai-straat Soi Ta-iad gearresteerd met 1.12 kg Crystal Methamphetamine, 938 gram cocaïne en 63 xtc-pillen.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze op dinsdag (21 mei) mevrouw Su (alias), 25, uit Chiang Rai hadden gearresteerd. Van haar werd 1.12 kg Crystal Methamfetamine, 938.73 gram cocaïne en 63 xtc-pillen in beslag genomen. Ze werd langs de weg in Soi Ta-iad gearresteerd.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat mevrouw Su en haar vriend cocaïne en ecstasy verkochten aan buitenlanders in het gebied. Ze voerden een steekoperatie uit, maar haar vriend ontsnapte.

Ze werd naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden aangeklaagd voor illegaal bezit van categorie 2-drugs (cocaïne) met de bedoeling om te verkopen, en illegaal bezit van categorie 1-drugs (crystal methamfetamine, ecstasy) met de bedoeling om te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.