UPDATE: Verdachte gearresteerd na het neersteken van de abt in de tempel in Thalang

Thalang-

Een verdachte werd gearresteerd nadat hij een abt had neergestoken in een tempel in Thep Krasattri.

Ons vorige verhaal:

Een hoofdmonnik, bekend als abt, heeft verwondingen opgelopen nadat hij werd neergestoken door een man die om 20 Baht vroeg in een beroemde tempel in Thalang.

Nu voor update:

Dat vertelde de hoofdcommissaris van politie van Thalang, kolonel Nikorn Choothong, aan de Phuket Express op dinsdag 21 meist) om 9 uur was er een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de heer Thanakorn (Bank) Aroonrat, 00. Hij wordt beschuldigd van poging tot moord.

Op woensdag (22 meind) Bank werd gearresteerd voor een markt in Baan Phon, Sri Sunthorn. Hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Thalang voor verdere juridische stappen.

De Bank zou de abt om 20 baht hebben gevraagd en vervolgens de monnik hebben neergestoken toen zijn verzoek niet onmiddellijk werd ingewilligd. De abt verklaarde dat hij het geld niet bij zich had, maar dat hij het uit een liefdadigheidsdoos zou halen toen het incident plaatsvond.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.