UPDATE: Vijf verdachten gearresteerd na steekpartij van Britse man in Patong

Patong, 19 mei – Een Britse man raakte zaterdagochtend vroeg gewond nadat hij was neergestoken op Bangla Road, Patong. Het incident, dat veel beroering heeft veroorzaakt in de lokale gemeenschap, vond plaats op 4 mei omstreeks 40 uur.

Ons vorige verhaal:

Een Brits staatsburger werd het slachtoffer van een steekincident op Bangla Road, waarbij hij verwondingen opliep die onmiddellijke medische aandacht vereisten.

Nu, voor onze update:

Het slachtoffer, wiens identiteit niet bekend is gemaakt, heeft tijdens een woordenwisseling een steekwond in zijn rug opgelopen. Hij kreeg onmiddellijk medische hulp voor zijn verwondingen, die ernstig maar niet levensbedreigend waren.

De politie van Patong reageerde snel op de situatie en startte een onderzoek dat leidde tot de snelle aanhouding van vijf Thaise mannelijke verdachten. De politie maakte gebruik van camerabeelden om de vermoedelijk bij de vechtpartij betrokken personen op te sporen.

Ambtenaren lieten The Phuket Express weten dat de verdachten op zaterdag 8 mei om 00 uur waren gearresteerd en in hechtenis genomen. Ze worden momenteel vastgehouden op het politiebureau van Patong, waar ze wachten op verdere juridische stappen.

De politie van Patong houdt de lippen stijf op elkaar over de details rond de verdachten en de oorzaak van de woordenwisseling. Ze hebben het publiek echter verzekerd dat ze hard werken om het volledige verhaal achter de ongelukkige gebeurtenis te achterhalen.

Dit incident heeft aanleiding gegeven tot bezorgdheid over de veiligheid op Bangla Road, een populaire uitgaansbestemming in Patong. De autoriteiten roepen op tot meer waakzaamheid en hebben beloofd de veiligheidsmaatregelen te versterken om dergelijke gebeurtenissen in de toekomst te voorkomen.

Het onderzoek is nog gaande en er wordt verwacht dat er meer informatie zal worden vrijgegeven zodra deze beschikbaar komt. De Phuket Express zal dit verhaal blijven volgen en updates geven zodra deze zich voordoen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.