Cops Combat, met Thaise politieagenten die tegenover elkaar staan ​​in gevechtskunsten, verschijnt op 28 mei

Op 28 mei 2024 zal Thailand zijn allereerste “Cops Combat” vechtsportwedstrijd organiseren in het Rajadamnern Stadion in Bangkok. Bij dit unieke evenement nemen politieagenten uit het hele land deel aan een vechtsporttoernooi. De competitie is inclusief en verwelkomt mannelijke en vrouwelijke officieren van alle rangen en leeftijden.

**Wedstrijddetails:**
– **Datum**: 28 mei
– **Locatie**: Rajadamnern-stadion, Bangkok
– **Deelnemers**: politieagenten in het hele land
– **Categorieën**: zeven gewichtsklassen voor zowel mannen (56kg tot 94+kg) als vrouwen (45kg tot 70+kg)

**Deelnameproces:**
Officieren die geïnteresseerd zijn in deelname moeten zich aanmelden via hun respectieve bureaus en divisies. De geselecteerde vertegenwoordigers zullen vervolgens deelnemen aan het toernooi.

**Uitzendingsinformatie:**
Het evenement wordt live gestreamd op de Facebook-pagina ‘Cops Combat’.

**Organisatievergadering:**
Pol luitenant-generaal Jirabhop Bhuridej, commandant van het Centraal Onderzoeksbureau en hoofd van het organisatiecomité, leidde onlangs een bijeenkomst in het Muay Thai-boksstadion.

Onder de aanwezigen bevonden zich leden uit zowel de publieke als de private sector. De bijeenkomst onderstreepte de status van het evenement als Thailand's eerste gevechtsportcompetitie van deze soort.

Generaal Jirabhop benadrukte de noodzaak voor het toernooi om zich te houden aan internationale normen en prioriteit te geven aan de veiligheid van de deelnemers.

** Politiegevechten in de politiespelen van 2024: **
De Royal Thai Police heeft ‘Cops Combat’ geïntroduceerd als een nieuwe discipline tijdens de Police Games 2024. Dit initiatief heeft tot doel de zelfverdedigingscapaciteiten van officieren, toepasbaar in hun taken, te vergroten en de fysieke fitheid te bevorderen.

**Wedstrijdregels en uitrusting:**
Deelnemers zullen de nieuwste patrouillepolitie-uniformen aantrekken, uitgerust met uitgebreide beschermende uitrusting:
– Hoofdbeschermers met heldere vizieren
– Voorhoofd-, neus- en kinschilden
- Scheenbeschermers
– Tandheelkundige mondbeschermers
– Kruisbeschermers

** Overeenkomstformaat: **
– Elk gevecht bestaat uit één ronde van drie minuten.

**Overwinningsvoorwaarden:**
Overwinningen kunnen worden behaald door knock-out, onderwerping ("tap-out"), beslissing van de jury of diskwalificatie.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.