Vier mensen gearresteerd met 6,206 pillen methamfetamine in Thalang

Thalang-

Vier verdachten werden gearresteerd met 6,206 pillen methamfetamine en 4.38 gram crystal methamfetamine in Cherng Talay.

Het districtskantoor van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze eind vorige week een huis in Cherng Talay hadden overvallen. De inval kwam nadat agenten veel klachten hadden ontvangen van de lokale bevolking dat er illegale drugs werden verkocht en dat er veel drugsgebruikers naar het huis kwamen.

Relevante agenten voerden vervolgens een steekoperatie uit en arresteerden vier drugsdealers en drie drugsgebruikers. Bij hen werden in totaal 6,206 pillen methamfetamine en 4.38 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. Ze werden voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht.

Hun namen werden niet vrijgegeven aan de pers.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.